Eeva-kangaspuut

EEVA-kangaspuut edustavat skandinaavista kudontaperinnettä. Ne tunnistaa sivupuissa olevasta isosta oviaukosta, josta on helppo mennä kangaspuiden sisälle sitomaan nyörejä. Kuten Liisa-kangaspuutkin Eevat sopivat kaikenlaiseen kudontaan keveistä kudonnaisista mattoihin.

Kuvaus

Eeva-kangaspuut toimitetaan normaalisti vipupuina. Eevaan voit valita joko ala- tai yläluhan. Yläluha voidaan säätää sekä vaaka- että pystysuunnassa ja se on tasapainotettu niin, että se nojaa taaksepäin, mikä pidentää kudontaväliä. Sivupuut on valmiiksi koottu, mikä tekee puista erittäin tukevat. Kiilojen ansiosta puut on helppo koota ja purkaa. Selkäpuun korkeus on säädettävissä. Polvi-, selkä- ja rintapuut ovat kaikki samanlaisia ja keskenään vaihdettavissa. Pyöristyksen ansiosta ne ovat hellävaraisia kankaille ja langoille.

Eeva-kangaspuiden loimitukki on kannattimineen helppo irrottaa kangaspuita purkamatta. Tämä tulee esimerkiksi kysymykseen, kun halutaan tallettaa tukilla oleva loimi vähällä vaivalla myöhempää käyttöä varten.

Mukaan kuuluu Liisa-jakkara, kumisuojat jalkojen alle sekä nuija kiilojen kiristykseen. Yläorressa olevaan korkkilevyyn voit nuppineuloilla kiinnittää työohjeen ja kätevä saksiteline pitää sakset saatavilla. Eeva-kangaspuihin saat lisälaitteena portaattomasti toimivan kierrehammaspyörälaitteen loimen laskuun. Kierrehammaspyörälaite mahdollistaa loimen päästämisen jakkaralta nousematta. Eeva-kangaspuihin voit liittää mm. tietokoneohjauksen, kaksoisloimitukin ja heittosukkulalaitteen.

Tekniset tiedot

Vipukangaspuut, saatavana myös pyöräsillä
Työleveydet: 80, 100, 120 ja 150 cm
Varsimäärät: 4, 8, 12 sekä tilauksesta 16 kpl
Polkusmäärät: Polkusmäärä on normaalisti sama kuin varsimäärä.Poikkeava polkusmäärä on myös mahdollinen.

Ulottuvuudet ja paino

Työleveys Kokonaisleveys Paino
80 cm 117 cm 100 kg
100 cm 137 cm 110 kg
120 cm 157 cm 120 kg
150 cm 187 cm 130 kg
Korkeus Syvyys Syvyys jakkaran kanssa
170 cm 150 cm 185 cm

 

 

 

 

 

 

Pyydä tarjous tai kysy tuotteesta!    Title

    Go to Top