Leena-kangaspuut

LEENA-pöytäkangaspuilla kutoo näppärästi erilaisia keveitä tekstiilejä, kuten kuvakudoksia, huiveja, liinoja, poppanoita, pyyheliinoja ja pikkuryijyjä. Leena-pöytäkangaspuut voidaan nimensä mukaisesti kiinnittää pöytään tai jalkatelineeseen, joka on hankittavissa erikseen. Pienen koon ja tukevan rakenteensa ansiosta pöytäkangaspuita on helppo siirtää paikasta toiseen.

Kuvaus

Leena-pöytäkangaspuissa ei ole polkusia, vaan loimilangat saadaan liikkeeseen käsin käännettävien vipujen avulla. Tämä mahdollistaa esimerkiksi jalkavammaisten kudontaharrastuksen. Pöytäkangaspuiden mukaan kuuluvat: kaide no 40, 200 kpl niisiä, kaksi lastasukkulaa ja ohje. Puihin kannattaa kerralla vetää enintään 6-7 metriä lointa ja silloinkin loimitukki on muistettava lujittaa huolellisesti loimipäreillä tai aaltopahvilla.

Leena-pöytäkangaspuut voi tilata myös kudontakunnossa kalalankaloimella. Loimena käytetään 6-säikeistä valkaisematonta kalalankaa. Loimen pituus on n. 2.5 m ja leveys 40 cm kaiteella 40/1. Eri tilauksesta saat loimen myös omien toivomustesi mukaisesti eri hinnalla. Suosittelemme Laila-jakkaraa jalkatelineellä varustettuihin pöytäkangaspuihin.

Tekniset tiedot

Pöytäkangaspuut
Työleveys: 60 cm
Varsimäärät: 4 ja 8 vartta

Ulottuvuudet ja paino

Työleveys Kokonaisleveys Paino (noin)
60 cm 73 cm 10 kg
Korkeus (4-vartinen) Korkeus (8-vartinen) Syvyys
46 cm 64 cm 79 cm
Jalkatelineen korkeus Jalkatelineen paino
55 cm 2 kg

 

Title

Go to Top