Liisa-kangaspuut

LIISA-kangaspuut ovat Suomen suosituimmat kangaspuut. Ne on kehitetty perinteisistä suomalaisista kangaspuista. Ne ovat tukevat ja luotettavat sekä harrastus- että ammattikäyttöön. Liisat sopivat kaikenlaisten tekstiilien kutomiseen aina keveistä kuultokudoksista tukeviin räsymattoihin.

Kuvaus

Liisa-kangaspuut kootaan kiiloilla ja saadaan näin erittäin tukeviksi. Kangaspuut on helppo purkaa ja koota uudelleen tarpeen niin vaatiessa. Rinta-, selkä- ja polvipuut ovat samanlaiset ja keskenään vaihdettavissa. Pyöristyksen ansiosta ne ovat hellävaraisia kankaille ja langoille. Tarkkaan harkitun mitoituksensa ansiosta Liisa-kangaspuut soveltuvat miltei kaikille kutojille ja mahdollistavat pitkän kudontavälin.

Mukaan kuuluvat Liisa-jakkara, kierrehammaspyörälaite portaattomaan loimenlaskuun, kumisuojat jalkojen alle sekä nuija kiilojen kiristykseen. Kierrehammaspyörälaite mahdollistaa loimen päästämisen jakkaralta nousematta. Yläorressa olevaan korkkilevyyn voit nuppineuloilla kiinnittää työohjeen ja kätevä saksiteline pitää sakset saatavilla. Erikseen on saatavana luhan topparikumit, joilla voit säätää luhan lepoasentoa ja estää sen kolahtelun. Liisa-kangaspuihin voi liittää mm. tietokoneohjauksen, kaksoisloimitukin ja heittosukkulalaitteen.

Tekniset tiedot

Vipukangaspuut
Työleveydet: 80, 100, 120 ja 150 cm
Varsimäärät: 4, 8,12 sekä tilauksesta 16 vartta.
Polkusmäärät: Polkusmäärä on normaalisti sama kuin varsimäärä.Poikkeava polkusmäärä on mahdollinen.

Ulottuvuudet ja paino

Kudontaleveys Kokonaisleveys Paino (noin)
80 cm 117 cm 90 kg
100 cm 137 cm 100 kg
120 cm 157 cm 110 kg
150 cm 187 cm 120 kg
Korkeus Syvyys Syvyys jakkaran kanssa
153 cm 136 cm 170 cm

 

 

 

 

 

 

Pyydä tarjous tai kysy tuotteesta!    Title

    Go to Top