Tietokoneohjaus

Tietokoneohjaus

Toika on valmistanut tietokoneohjattuja kangaspuita jo 1980-luvulta lähtien. Joko uusiin tai vanhoihin vipukangaspuihin liitettävistä kudontaboxeista on tullut todella suosittuja toimintavarmuutensa, näppäryytensä ja monipuolisuutensa johdosta.

Kiinnitä boxi kangaspuiden orsiin, sido niisivarret laitteeseen, kytke se mikrotietokoneeseen ja aloita kudonta. Kudontamallisi suunnittelet ja toteutat helposti WeavePoint -ohjelmalla. Kaikki sidosvaihtoehdot ovat käytössäsi koko ajan. Laite tekee itse tarvittavat sidonnat. Käytössäsi on vain yksi pedaali, jota painamalla viriö vaihtuu. Kudontaboxissa oleva moottori huolehtii viriön aukaisusta, joten poljentavoimaa ei tarvita.

Voit helposti valita kolmen eri kudontatavan väliltä: nopea, normaali ja hidas. Kudottava työ ja kutojan tottumukset ratkaisevat, mikä vaihtoehto kulloinkin on sopivin. Boxien liike on kaksisuuntainen, mikä avartaa viriötä. Lisäksi Toika -kudontaboxit tasaavat viriötä automaattisesti, sillä kutojasta kauempana olevien varsien liike on suurempi kuin lähempänä olevien.

Toika kudontaboxeja on saatavissa 16, 24 tai 32 varren ohjaukseen. Yleisin malli ES16 soveltuu Toikan Liisa-, Eeva- ja Jaana-kangaspuihin ja moniin muihinkin vipukangaspuihin lisälaitteeksi. ES24 edellyttää erikoismallisia Liisa-kangaspuita tai Eeva-kangaspuita. ES32 soveltuu erikoismallisiin Liisa- tai Eeva-kangaspuihin. Sopii sekä 110 V että 230 V.

Kuvaus

 

Toika on valmistanut melkein 1000 tietokoneohjattuja kangaspuuta yli 30 maahan 30 vuoden aikana! Toikan kangaspuut ja kudontaboksit ovat esimerkki suomalaisesta osaamisesta ja tinkimättömästä laadusta. Uusiin tai vanhoihin vipukangaspuihin liitettävistä kudontaboxeista on tullut todella suosittuja toimintavarmuutensa, näppäryytensä ja monipuolisuutensa johdosta.
Nyt olemme tuoneet markkinoille uuden ES-mallin, joka on entistä EW-mallia tehokkaampi! Uusi malli vie kudonnan tulevaisuuteen tyylikkäällä muotoilulla ja USB-liitännällä. Uudessa kudontaboksissa on myös parannettu käyttäjäkokemusta pehmeällä ja hiljaisella käyntiäänellä ja korvaamalla useita kuluvia osia.

Kiinnitä boksi kangaspuiden orsiin, sido niisivarret laitteeseen, kytke se mikrotietokoneeseen ja aloita kudonta. Kudontamallisi suunnittelet ja toteutat helposti WeavePoint-ohjelmalla. Kaikki sidosvaihtoehdot ovat käytössäsi koko ajan. Laite tekee itse tarvittavat sidonnat. Käytössäsi on vain yksi pedaali, jota painamalla viriö vaihtuu. Kudontaboksissa oleva moottori huolehtii viriön aukaisusta, joten poljentavoimaa ei tarvita.

Voit helposti valita kolmen eri kudontatavan väliltä: nopea, normaali ja hidas. Kudottava työ ja kutojan tottumukset ratkaisevat, mikä vaihtoehto kulloinkin on sopivin. Boksien liike on kaksisuuntainen, mikä avartaa viriötä. Lisäksi Toika -kudontaboksit tasaavat viriötä automaattisesti, sillä kutojasta kauempana olevien varsien liike on suurempi kuin lähempänä olevien.

Toika kudontaboxeja on saatavissa 16, 24 tai 32 varren ohjaukseen. Yleisin malli ES16 soveltuu Toikan Liisa, Eeva ja Jaana-kangaspuihin ja moniin muihinkin vipukangaspuihin lisälaitteeksi. ES24 edellyttää erikoismallisia Liisa-kangaspuita tai Eeva-kangaspuita. ES32 soveltuu puolestaan ainoastaan erikoismallisiin Liisa-kangaspuihin. Sopii sekä 110 V että 230 V.

 

Tässä on asiakkaidemme kommentteja:

“It is simple. The ‘box’ that sits on top of the loom, controlling all the shafts – I ‘only’ have 24- is an engineering marvel. There are so few moving parts and even though the ‘slides’ that activate the shafts are metal, they do not produce a harsh sound. There is a ‘reverse’ button in the cockpit that makes correcting a selvage loop faster and easier than even my 4-shaft CB – it is genius!” -Kati, USA

“The loom is working like a dream, I am very happy with my purchase! If anyone asks where to buy a loom I will recommend you.” -Sarah, Great Britain

“The ability to switch to tabby weave is so very useful at either end of each piece too. There’s much more I could say but I’m sure you’ve heard it all before from other happy customers.” -Carolyn, Great Britain

“I’ve been weaving lots on my Liisa loom, I’m very happy with it!” -Laura, Great Britain

“Super smoothly! am totally happy with it. I have recommended it many times.” -Catarina, Great Britain

“Oh we got so many beautiful patterns to weave now)))” -Olga, Belarus

“Lots of the woven fabrics and designs out of my workshop require the use of my computer assist loom from Toika. The work with this loom influenced my professional career peculiar positive. Thank you very much for the longtime reliable cooperation to Jukka Yrjölä from Toika.” -Lucia, Germany

Today I’m very happy. 🙂
My parcel arrived.
Thank you very much for your help!
I was very pleased to communicate with you!
And in the parcel everything is very neatly packed.
There were pleasant impressions from work with you. -Irina, Ukraine

 

ES-tietokoneohjausyksikön asentaminen kangaspuihin

 

Edestä

Sivusta

ES-yksiköissä vain syvyys vaihtelee varsien mukaan (16, 24 tai 32 vartta)

 

ES-tietokoneohjausyksikköä käytetään seuraavissa malleissa

Toika

Jaana: ES16, (Erikoismallina ES24)

Liisa: ES16, (Erikoismallina ES24, ES32)

Eeva: ES16, (Erikoismallina ES24, ES32)

Glimåkra

Ideal: (ES16 uusilla yläorsilla)

Standard: (ES16 ja ES24 uusilla yläorsilla)

Öxabäck

Ulla Cyrus: (ES16 ja ES24 uusilla yläorsilla)

 

Pyydä tarjous tai kysy tuotteesta!


    Otsikko

    Go to Top